Contact

Deze website wordt gerealiseerd door:
Performers Platform
KVK nummer: 17145329
Contactpersoon Roel van Dongen
info@interactiefentertainment.nl

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak


Hallo sitebezoeker,

Mijn naam is Roel van Dongen en ben initiatiefnemer van deze website.

Als uitvoerend artiest vind ik het belangrijk om onderhoudend te zijn en de betrokkenheid van het publiek bij een optreden/evenement te stimuleren. Artiesten kunnen ervoor zorgen, door het publiek interactief bij hun optreden te betrekken, dat organisatoren het meeste uit een evenement kunnen halen en dat de boodschap, die men probeert over te brengen, daadwerkelijk overkomt.

Door entertainment in te zetten om tot interactie te komen met uw gasten, benadert u op een positief emotioneel niveau de aanwezigen en kunnen ze positieve gevoelens aan uw evenement koppelen, waardoor het memorabeler wordt. Deze ervaring vergroot ook de kans op loyaliteit en ontwikkelt een snellere relatie met gasten, waardoor de kans op ‘aanbevelingen’ groter wordt (de beste vorm van evenementmarketing) en er grotere aantallen bezoekers naar uw volgende evenement zullen komen.

Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kunnen vinden. Vandaar mijn inspanningen om middels deze site dat platform te realiseren.

Deze site biedt een overzicht van allerlei artiesten, muzikanten & performers die in hun programma interactie (in de meest brede zin) aanbieden met het publiek en daarmee voorzien in een groeiende behoefte van interactie met, en participatie van, het publiek.